Hodnocení

20 čen 2019

Radek Geyer

Můžu všem jen doporučit, krásný a dost dobře udržovaný revír. Všude kolem klídek a čisto. Byl jsem tady s desetiletým synem a jeho kamarádem od pátku do neděle a můžu říct že to byl pro ně zážitek. Zarybněnost je Top. A správce Pavel??? Co dodat chlap na svém místě . Byli jsme tady poprvé a při dalším volnu jedem zas.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

11 čen 2019

Mirek

Krásné čisté prostředí.Velmi vstřícný majitel který rád poradí a jeho oblíbeným sloganem je "tady odtud nikdo bez ryby neodjede a proto udělám maximum".Voda je jak pro začátečníky, tak pro pokročilé rybáře, byl sem v době tření a i tak se mi povedlo pár hezkých ryb.Vedle chytali kluci kolem 10let kteří na krmítko a foukačku vytáhli každý tak 10 kousků.Takže doporučuji a určitě se rád vrátím.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

14 dub 2019

Sona Rosecká

Jedním slovem PARÁDA

07 říj 2018

Jan Větrovec

Krásná voda hezké prostředí, slušně zarybněná voda, krásné, čisté, zdravé a bojovné ryby, spousta kaprů přes 10kg, kteří opravdu nedají nic zadarmo;-) vždy maximálně spokojený jak s chytáním tak hlavně s přístupem správců! Skvělí lidi, kteří opravdu vědí co dělají a dělají to s láskou! Čisté a udržované prostředí,vždy se rádi vracíme...

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

06 říj 2018

Vítek Koudela

Krásné místo pro rybaření. I při -3 °C jsme za víkend nachytali 25 kaprů - největší měl 9 kg a v průměru kolem 5 kg. V rybníku jsou hodně bojovné ryby, takže o skvělé souboje není nouze. Přístup správce byl také skvělý, nic nebyl problém a se vším nám pomohl.
Určitě se sem ještě vrátíme.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/recenze

30 zář 2018

Adam Pokorný

Krásná voda kde jsou krásný ryby.
Super správce který rád pomůže a poradí, málo na kterým revíru jsou tak ochotný. Děkuji za krásný víkend a za krásný úlovky a už se těším na další setkání .

23 zář 2018

Petr Šafařík

Rybník se nachází v klidném prostředí, v blízkosti je pouze místní komunikace, která ruší zcela minimálně. Dostalo se nám zde velmi milého a vstřícného přijetí, pár dobrých rad do začátku a po trošce papírování jsem byl jako v sedmém nebi. Lovná místa jsou opatřena schody a molem pro 2 rybáře, mola jsou nová a velmi pevná, značně usnadňující manipulaci s úlovky. Nad molem lze postavit i velký bivak, takže luxus. K dispozici je i ohniště nebo grill.´, nechybí ani WC (čisté a upravené).
Rybník je zarybněn výborně (tedy pokud nehledáte kapry nad 20kg). O kousky mezi 10 až 15kg není nouze, nejvíce kaprů co jsme ve dvou nachytali bylo kolem 70cm. Ryby jsou zde čisté, bez známek nemocí či poranění a co se mi nejvíce líbilo, že všechny byly aktivní a bojovné a to i ve vaničce :-)

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

02 zář 2018

Honza

Krásné místo, super ryby, správce moc hodný a skvělý člověk. Vždy se rád vrátím.

31 čec 2018

Petr Hříva

Super víkend krásné prostředí, rybník velice dobře zarybněn a správce velice vstřícný a pohodový člověk, už se těším na další návštěvu, všem doporučuji.

24 čec 2018

Jiří Radocha

Krásná voda, klidné prostředí s perfektní dostupností. O okolí rybníka i o rybník je dobře postaráno. Ryby berou. Ryby zdravé a bojovné. Největší úlovek měl deset kilo. Krásně jsme si to užili. Kluci, co rybník mají jsou sympaťáci. Určitě jsme na Nohavici nebyli naposledy.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

22 čec 2018

Zdeněk Řeřicha

Krásná malá voda se spoustou krásných zdravých ryb.Revír je čistý hezky udržovaný.Mola jsou dost prostorná a u nich je vždy super místo na bivak stan. Majitel super člověk ví co dělá.Rád se vrátím a zkusím štěstí znovu.Revír Nohavice doporučuji.Nachytal sem zde za víkend 15 krásných kaprů.

08 čec 2018

Pavel Slunečko

Rybník Nohavice leží v klidném prostředí, kde máte naprostý klid a soukromí. Rybník je velice dobře zarybněn. Majitelé jsou vstřícní a pohodoví lidé. Nic není problém. moc se nám zde líbilo .... určitě se rádi vrátíme, mohu jen DOPORUČIT

30 čen 2018

Ondra

Krásná klidná a opravdu slušně zarybněná voda s trofejními rybami, a to nemyslím jen kapry!
Chytá se na více než na půlce rybníka a to jak ze břehu, tak ze zakotvených mol, kde máte opravdu soukromí k lovu, druhá část je zarostlá a nepřístupná.
Jak u zmíněných mol, tak i kolem břehu je dost místa na bivaky a na hrázi jsem v pohodě zaparkoval i s obytným přívěsem.
Nohavice je kousek od Plzně, krásné místo, dostatek soukromí, spousta ryb a kluci, kteří tomu rozumějí!

https://www.soukromerybarskereviry.cz/recenze/kaprarina

17 čen 2018

Vláďa

Krásné prostředí, klidné, tiché a pohodové místo. Rybník je dobře zarybněn, za velmi krátkou dobu jsem chytil pět kapříků, z toho dva s váhou okolo 10 kg.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

...

Pošlete nám Váš názor

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)