Hodnocení

05 čen 2020

Václav Černý

Ahoj kolegové rybáři. Na tuto vodu jsem byl pozván a vůbec jsem nevěděl co čekat. Po příjezdu nás čekal velmi vstřícný správce Pavel a o pár minut později Tomáš. Po krátkém povídání jsem věděl, že revír je dělaný srdcem. Nádherné čisté a upravené prostředí ve velmi klidné přírodě. Naše chytání mohlo začít. Za 3 dny našeho chytání se povedlo přes 20 ryb od 4kg až po 17,5kg. I přes velké změny v počasí a ryby ve tření to byl nejlepší zážitek od vody co jsem zažil. Velké poděkování správcům za jejich výborně odváděnou práci. Rybník Nohavice je TOP. Budu se vracet jak jen to bude možné.


https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

26 pro 2019

Jan Větrovec

Mužů všem jen doporučit a také tak rád dělám. Tento soukromý revír je pro mně taková srdcovka, z několik rybářů se stali moji kamarádi a tak společně navštěvujeme tento revír, na kterém se vždy dobře bavíme - za to patří velké DÍK!! správcům Tomáš,Zdeněk,Pavel. Bez těchto lidí by tento revír nebyl takový jaký je, jsou to lidi kteří to dělají opravdu na 110% asi už není co více říct, jen to, že tento revír stojí za to aby jste ho navštívili v roce 2020..přidávám par úlovků za rok 2019.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

05 zář 2019

Martin Ondráček

Raději bych dal 1 hvězdičku,aby u Vás nebylo stále plno, protože je to u Vás výborné..:-D....ale nelze jinak. Super parta kluků, co se tomu začala věnovat na 110%..vždy se k Vám rád vrátím. Pěkné zdravé ryby! Chlapi,jen tak dál..díky.

Klídek,pohoda,příjemní majitelé.

Bez příjezdu až k místu, pěkně do teplejch lenoši..:-) - k půjčeni jsou ale 2 kolečka. Za mě zápory žádné..;-)

https://www.soukromerybarskereviry.cz/recenze

05 srp 2019

Pavel Macho

Tento revír můžeme ze synem oba vřele doporučit.Majitel Zdeněk jak všichni píší je
opravdu sympaták.Ryby v super kondici, čisté, neponičené.Revír je krásně čistý, lovná místa jsou super rozmístěná. Na tuhle vodu se rádi vrátíme.


https://www.soukromerybarskereviry.cz/recenze

20 čen 2019

Radek Geyer

Můžu všem jen doporučit, krásný a dost dobře udržovaný revír. Všude kolem klídek a čisto. Byl jsem tady s desetiletým synem a jeho kamarádem od pátku do neděle a můžu říct že to byl pro ně zážitek. Zarybněnost je Top. A správce Pavel??? Co dodat chlap na svém místě . Byli jsme tady poprvé a při dalším volnu jedem zas.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

11 čen 2019

Mirek

Krásné čisté prostředí.Velmi vstřícný majitel který rád poradí a jeho oblíbeným sloganem je "tady odtud nikdo bez ryby neodjede a proto udělám maximum".Voda je jak pro začátečníky, tak pro pokročilé rybáře, byl sem v době tření a i tak se mi povedlo pár hezkých ryb.Vedle chytali kluci kolem 10let kteří na krmítko a foukačku vytáhli každý tak 10 kousků.Takže doporučuji a určitě se rád vrátím.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

14 dub 2019

Sona Rosecká

Jedním slovem PARÁDA

07 říj 2018

Jan Větrovec

Krásná voda hezké prostředí, slušně zarybněná voda, krásné, čisté, zdravé a bojovné ryby, spousta kaprů přes 10kg, kteří opravdu nedají nic zadarmo;-) vždy maximálně spokojený jak s chytáním tak hlavně s přístupem správců! Skvělí lidi, kteří opravdu vědí co dělají a dělají to s láskou! Čisté a udržované prostředí,vždy se rádi vracíme...

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

06 říj 2018

Vítek Koudela

Krásné místo pro rybaření. I při -3 °C jsme za víkend nachytali 25 kaprů - největší měl 9 kg a v průměru kolem 5 kg. V rybníku jsou hodně bojovné ryby, takže o skvělé souboje není nouze. Přístup správce byl také skvělý, nic nebyl problém a se vším nám pomohl.
Určitě se sem ještě vrátíme.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/recenze

30 zář 2018

Adam Pokorný

Krásná voda kde jsou krásný ryby.
Super správce který rád pomůže a poradí, málo na kterým revíru jsou tak ochotný. Děkuji za krásný víkend a za krásný úlovky a už se těším na další setkání .

23 zář 2018

Petr Šafařík

Rybník se nachází v klidném prostředí, v blízkosti je pouze místní komunikace, která ruší zcela minimálně. Dostalo se nám zde velmi milého a vstřícného přijetí, pár dobrých rad do začátku a po trošce papírování jsem byl jako v sedmém nebi. Lovná místa jsou opatřena schody a molem pro 2 rybáře, mola jsou nová a velmi pevná, značně usnadňující manipulaci s úlovky. Nad molem lze postavit i velký bivak, takže luxus. K dispozici je i ohniště nebo grill.´, nechybí ani WC (čisté a upravené).
Rybník je zarybněn výborně (tedy pokud nehledáte kapry nad 20kg). O kousky mezi 10 až 15kg není nouze, nejvíce kaprů co jsme ve dvou nachytali bylo kolem 70cm. Ryby jsou zde čisté, bez známek nemocí či poranění a co se mi nejvíce líbilo, že všechny byly aktivní a bojovné a to i ve vaničce :-)

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

02 zář 2018

Honza

Krásné místo, super ryby, správce moc hodný a skvělý člověk. Vždy se rád vrátím.

31 čec 2018

Petr Hříva

Super víkend krásné prostředí, rybník velice dobře zarybněn a správce velice vstřícný a pohodový člověk, už se těším na další návštěvu, všem doporučuji.

24 čec 2018

Jiří Radocha

Krásná voda, klidné prostředí s perfektní dostupností. O okolí rybníka i o rybník je dobře postaráno. Ryby berou. Ryby zdravé a bojovné. Největší úlovek měl deset kilo. Krásně jsme si to užili. Kluci, co rybník mají jsou sympaťáci. Určitě jsme na Nohavici nebyli naposledy.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

22 čec 2018

Zdeněk Řeřicha

Krásná malá voda se spoustou krásných zdravých ryb.Revír je čistý hezky udržovaný.Mola jsou dost prostorná a u nich je vždy super místo na bivak stan. Majitel super člověk ví co dělá.Rád se vrátím a zkusím štěstí znovu.Revír Nohavice doporučuji.Nachytal sem zde za víkend 15 krásných kaprů.

08 čec 2018

Pavel Slunečko

Rybník Nohavice leží v klidném prostředí, kde máte naprostý klid a soukromí. Rybník je velice dobře zarybněn. Majitelé jsou vstřícní a pohodoví lidé. Nic není problém. moc se nám zde líbilo .... určitě se rádi vrátíme, mohu jen DOPORUČIT

30 čen 2018

Ondra

Krásná klidná a opravdu slušně zarybněná voda s trofejními rybami, a to nemyslím jen kapry!
Chytá se na více než na půlce rybníka a to jak ze břehu, tak ze zakotvených mol, kde máte opravdu soukromí k lovu, druhá část je zarostlá a nepřístupná.
Jak u zmíněných mol, tak i kolem břehu je dost místa na bivaky a na hrázi jsem v pohodě zaparkoval i s obytným přívěsem.
Nohavice je kousek od Plzně, krásné místo, dostatek soukromí, spousta ryb a kluci, kteří tomu rozumějí!

https://www.soukromerybarskereviry.cz/recenze/kaprarina

17 čen 2018

Vláďa

Krásné prostředí, klidné, tiché a pohodové místo. Rybník je dobře zarybněn, za velmi krátkou dobu jsem chytil pět kapříků, z toho dva s váhou okolo 10 kg.

https://www.soukromerybarskereviry.cz/rybnik-nohavice

...

Pošlete nám Váš názor

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)